Even voorstellen: Jason Verbeek

Jason Verbeek werkt sinds oktober 2016 bij Seecr als ontwikkelaar. Wij leerden Jason al eerder kennen door een korte stage, waarin hij de uitkomsten van een zoekmachine van een fietsonderdelen-webshop hielp verbeteren. Werken bij Seecr daagt hem uit om nieuwe dingen te leren. “Ik vind het leuk dat Python wordt gebruikt in de dagelijkse werkzaamheden. Het is anders dan de standaard wereld van php. Met Python zit je meer op het systeem, je kunt de computer dingen laten doen. Dat vind ik interessanter dan alleen het stukje van de werking van een online website.”

img_6508

Nieuw: Jason Verbeek

Aantrekkelijk

“Ik ga me hier zeker verder ontwikkelen. Concreet door samen te programmeren (pair programming) en door vervolgstudie. Ik vind programmeren aantrekkelijk, omdat door deze technologie je toegang kunt krijgen tot informatie wereldwijd. Toegang tot informatie kan je het leven gemakkelijker maken.”

Afstudeerders: opgelet

Wie ook benieuwd is naar wat Seecr heeft te bieden: we hebben nog plaats voor stagiaires/afstudeerders op hbo- en wo-niveau, met uitdagende opdrachten.

 

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s